
Breiflabb
Norsk vilfanget, fantastisch hvitt og delikat fiskekjøtt.

Fersk laksefilet
Norskekysten er et av de mest fiskerike områdene i verden.Norsk atlanterhavslaks er populært over hele verden og er et kvalitetsprodukt. Den gode smaken og de mange tilberedningsmulighetene er høyt verdsatt av alle lakseelskere.

Najade graved laks
I mytologien er ferskvannsnymfer kjent som najader. Hos oss er den bedre kjent som røkt Graved laks.Fileten blir først foredlet som Graved laks og deretter røkt i henhold til våre oppskrifter.

Kveite
Håndfiletert delikatesse med høy kvalitet. Kjempegodt til grilling, ovnsbakt og pannestekt.

Røkt Ørret
Sjøørreten vokser i fjordene i Norge. Her blandes iskaldt sjøvann med breklart ferskvann fra fjellene. Det lave saltinnholdet gir ørreten en mild smak. Sjøørreten foredles og håndpakkes på en forseggjort måte.

Graved laks
De fine skivene av marinert laks er møre og saftig. Tradisjonelt for hånd graved etter gamle norske oppskrifter. En skikkelig Klassiker!!

Varmrøkt pepperlaks
Varmrøkt pepperlaks er en svært populær delikatesse. Fileten er fast og saftig. Den aromatiske pepperen er en fryd for øyet på den varmrøkte laksen.

Røkt laks
Laksefiletene trimmes for hånd, saltes, vaskes, tørkes og klargjøres for etterbehandling i røyken, hvor de røktes forsiktig av håndverkere som bruker bøketre.