Vi er stolte av å kunne presentere vår autoriserte enerepresentant i Kina.

I.OTENG INTERMODAL TRANSPORTTEKNOLOGI (TIANJIN) CO, LTD

DET ER IKKE NOE Å SI PÅ DET.

Teda MSD-B2-203, nr. 62 Second Street, Binhai New Area Development Zone, Tianjin, Kina

天津市滨海新区经济技术开发区第二大街62号泰达MSD-B2座203室

seafood@minmetals.com

Ingen laks er lik den andre. Derfor behandler vi den alltid på en unik måte, med vekt på høyeste kvalitet.

 

Selskapet Hitra Salmon Ltd. holder til på Hitraøya i Norskehavet, 125 km fra Trondheim. Denne øya er kjent som vuggen til moderne industrielt fiskeoppdrett, som dateres tilbake til begynnelsen av 1970-tallet, da brødrene Grøntvedt satte ut 20 000 laksesmolt i en enkel merd som regnes som verdens første lakseoppdrettsanlegg.

Hitra Salmon er en merkevare av førsteklasses norsk sjømat, hovedsakelig basert på atlantisk laks (Salmo salar), som oppdrettes i det rene og kalde vannet i det norske Atlanterhavet. Laks av høyeste kvalitet bearbeides og røykes for hånd i henhold til tradisjonelle oppskrifter. Dette gjøres ved hjelp av førsteklasses produksjonsmetoder og under de strengeste hygienestandarder med et kontinuerlig kvalitetskontrollregime. Derfor føles Hitra Salmon annerledes, lukter annerledes og fremfor alt smaker annerledes.

Selskapet foredler og handler også med hvitfisk, f.eks. atlantisk torsk (Gadus morhua), og pelagisk fisk, f.eks. atlantisk makrell (Scomber scombrus), samt levende kongekrabbe og skalldyr.

Hitra Laksekatalog

Hitra Salmon Video

Hitra Salmon Products

testimonials

“Mega Shop! If you want salmon etc. This is the right place for you! I’m not usually a salmon fan but this is fenomenal. The fish is absolutely fresh and is farmed, slaughtered and smoked on site.”

Torsten B.

Torsten B.

Norway

“Very nice staff. Best salmon in and around Hitra. A very good and large selection of salmon. I can highly recommend it to everyone.”

Daniel M.

Daniel M.

Norway

“Fish arrived freshly caught. Very good quality, well chilled, well packaged and was delivered quickly. Kind regards from Germany. Long-time customer of Hitra Salmon AS.”

Alexander S.

Alexander S.

Germany

LEDERGRUPPE

Jan Ulrik Kjølsø

Styreleder og administrerende direktør

Kjølsø er agronom og hovedaksjonær i selskapet Hitra Salmon Ltd. Selskapet ligger på hans 260 hektar store gård ved sjøen. På begynnelsen av 2000-tallet begynte han å foredle fisk, blant annet røkt laks, noe som var den spede begynnelsen på merkevaren Hitra Salmon, som er en merkevare for førsteklasses sjømat. Kjølsø regnes som en nasjonal ekspert på røkt fisk.

Han liker å jobbe på gården og som fisker. I sin ungdom var han maratonløper. Kjølsø er utdannet ved Skjetlein landbruksskole.

Mr. Manish Kumar

Salgs- og markedsdirektør

Kumar er økonom og forretningspsykolog, født i India og flyttet til Europa på slutten av 1980-tallet. Han er norsk statsborger og har lang og vellykket erfaring med markedsføring og salg av laks til eksport fra en av verdens største norske lakseprodusenter. Kumar har et stort nettverk av internasjonale kunder, hovedsakelig i de asiatiske markedene. Manish har sin utdannelse fra India-Delhi University, Estland-Tallinn University og USA.

Tore Bisgaard

Økonomisjef

Bisgaard er utdannet økonom med en omfattende karriere innen ledelse, finans, regnskap og IT. Han har jobbet som økonomisjef og som kommersiell konsulent for en rekke norske selskaper i ulike bransjer. Han har en stor interesse for klassisk musikk, opera og ballett, og er sponsor av Røros Vinterfestival for klassisk musikk. Bisgaard har sin utdannelse fra Norges tekniske høgskole (NTH) og Handelshøyskolen BI.

Dr. Ole Sundnes

Utviklingsdirektør

Sundnes er økonom, med en karriere som internasjonal statskonsulent, tidligere norsk handelsdiplomat og forskningsdirektør, med omfattende arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor i Norge og i utlandet. Hans interesser og aktiviteter omfatter bedrifts- og nasjonaløkonomi, turisme og geoøkonomi. Sundnes er hovedsakelig utdannet i Storbritannia, og har en mastergrad fra University of Surrey og en doktorgrad fra University of Oxford.

Robert Knutshaug

Innkjøpsdirektør

Jan-Trygve Athammer Kjølsø

Fabrikksjef

Elke Engler

Salgssjef

Å vokse sammen med

Factory Outlet

Besøk oss i Norge

Address

Svenesveien 3
7250 Melandsjø, Norge

Phone/WhatsApp

+47 90 86 36 99 (Jan Ulrik Kjølsø)

+47 41 01 06 77 (Manish Kumar)

Working Hours

Man til fre: kl. 09.00-17.00
Lørdager 9.00 – 15.00
Søndager og helligdager: Stengt

Svenesveien 3, Melandsjø 7250, District Trondelag, Norway

© Hitra Salmon Ltd.  2024   All rights reserved.